Tisdagsfika med goda samtal

VÄLKOMNA hit till oss och vår Tisdagsfika. Vi erbjuder en stund med goda samtal, god fika och en möjlighet att träffa personer med samma erfarenhet som du. Om du själv drabbats av en cancerdiagnos eller är närstående till någon som drabbats är du välkommen att få stöd i din situation. Allt under lättsamma former där fika och samtal står i fokus.

Hantverkstad för dig som vill sy, sticka, virka och fika

Hantverkstad för dig som vill lära dig eller kan sticka, sy och virka. Tillsammans är vi kreativa, inspirerar varandra, lär oss, umgås och fikar. Kanske vill du ta med något eget eller göra något med det som vi förberett? Vi kommer ha olika teman vid våra tillfällen men du är fri att välja vad du vill. Du får god hjälp av våra kunniga volontärer Ulla och Stina. Vi ses tisdagar kl. 13.30-16.00 ojämna veckor och du anmäler dig till ett tillfälle i taget på vår hemsida.

Gratis

Upptäck Borås promenadstråk tillsammans med oss

Tillsammans går vi en långsam promenad i Borås med omnejd, anpassat efter dig som kommer. Vi samtalar om livet, fikar, och rör på oss. Något vi på Kraftens hus tror gör oss gott. Friskvård som rehabilitering! Kortare sträcka - ojämna veckor och lite längre sträcka - jämna veckor.

Skriva tillsammans – sätta ord på tankar och upplevelser

Kraftens hus Sjuhärad Viskastrandsgatan 5, vån 6, Borås

Skriva tillsammans - att sätta ord på tankar och upplevelser. Kom för att tillsammans med Johanna och Leine bli inspirerad att skriva. Vi inleder med en fika och därefter ger Johanna oss tips och övningar utifrån ett tema för dagen. Anmälan här via hemsidan.

Gratis