Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fritt måleri med Martina Levinsson för dig som är cancerdrabbad eller cancerberörd

2023-11-29 @ 13:00 - 16:00

Gratis

Välkommen till en stunds fritt måleri med Martina

Välkommen att måla fritt, leka med färg och olika tekniker tillsammans med konstnären Martina Levinsson. Hon guidar och inspirerar och du behöver ingen tidigare erfarenhet av målning. Tillsammans skapar vi och leker med färg och fikar till självkostnadspris.

Kom och var med! Släpp fram din inre kreativitet utan några krav på prestation. Ingenting är rätt eller fel i det fria skapandet. Du får möjlighet att prova dig fram och testa olika färger, material och tekniker. Det är den kreativa processen och glädjen som står i fokus, inte resultatet!
Genom några enkla övningar dämpas aktiviteten i den vänstra hjärnhalvan, där intellektet dominerar, till förmån för den högra hjärnhalvan som styr all kreativitet. Var och en utgår från sig själv.

Martina visar olika tekniker under fyra tillfällen i höst men du har full frihet att måla det du vill vid alla tillfällen.

6 september – Fluid art – I fluid art handlar det om att släppa kontrollen och låta färgerna visa vägen. Det är en perfekt igångsättare för dig som tror att du inte kan måla.

4 oktober – Mandala – Att måla mandala är som kreativ mindfullness. Mönstren skapas med lätthet i total närvaro.

1 november – Kollage – Vi väver in bilder, texter och andra föremål som en del i måleriet tillsammans med färgerna. Det går att måla helt fritt, eller välja ett tema för kollaget.

29 november – Struktur – I strukturmåleri lägger vi till olika material för att få en yta i måleriet. Strukturen ger ett spännande uttryck tillsammans med färgerna och formerna.

Anmälan till en av de 8 platserna gör du här på hemsidan. Du kan anmäla dig till ett tillfälle i taget för att ge fler möjligheten att vara med.
Anmälan till varje nytt tillfälle öppnar kl. 10 dagen efter det senaste tillfället, se datum här ovan.

Vi håller till i vårt kreativa rum på Kraftens hus plan 6 i Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5 i Borås

Har du frågor når du oss på sjuharad@kraftenshus.se och 0722-25 92 98

Kostnadsfritt för medlemmar i Kraftens hus samt att du är cancerberörd, drabbad eller närstående, viss material kostnad kan tillkomma.

Martina Levinsson är konstnär, inspiratör och intuitiv coach och du kan läsa mer på www.martinalevinsson.se

 

Detaljer

Datum:
2023-11-29
Tid:
13:00 - 16:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Carina Mannefred
E-post
carina.mannefred@kraftenshus.se

Plats