Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga med Marie för dig som är cancerberörd

2023-12-14 @ 17:30 - 18:30

Gratis

Yoga med Marie för dig som är cancerberörd

Tillsammans gör vi mjuka långsamma rörelser, andningsövningar, tränar vårt fokus och vår medvetenhet, landar i skön avslappning i kroppen och i sinnet.

Med fokus på mjukare kropp och lugnare sinne blir du guidad i olika yogapass där vi varvar yogaövningar, liggande, sittande (stol finns för den som önskar/behöver) och stående, andningsövningar och mindfulness.

Passar alla, nybörjare som van, du gör det din kropp tillåter i stunden!

Kom som du är, gärna i mjuka kläder. Yogamattor och filtar finns att låna.

Eftersom yogan är uppskattad och välbesökt har vi nu fler yogapass, varannan torsdag kl. 17:30, jämna veckor och varje vecka måndagar kl.11. Anmäl dig till ett yogapass per vecka, så hoppas vi att platserna räcker till.

Anmälan till en av de de 8 platserna gör du här på hemsidan. Du kan anmäla dig till ett tillfälle i taget för att ge fler möjligheten  att vara med. Anmälan till detta tillfälle öppnar en vecka i förväg, på en fredagar kl. 10

Varmt välkommen!

Om Marie:

Marie Thimour är yogaterapeut utbildad i både Indien och Sverige i både hathayoga och MediYoga även inom mindfulness och medveten andning. Hon driver sedan drygt 6 år tillbaka Thimour Yoga och förmedlar yoga till både privatpersoner och företag. Marie är även medarbetare på Kraftens hus.

 

Detaljer

Datum:
2023-12-14
Tid:
17:30 - 18:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori: