Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga med Marie – för dig som är cancerdrabbad eller cancerberörd

2023-11-27 @ 11:00 - 12:00

Gratis

Yoga med Marie för dig som är cancerberörd

Tillsammans gör vi mjuka långsamma rörelser, andningsövningar, tränar vårt fokus och vår medvetenhet, landar i skön avslappning i kroppen och i sinnet.

Med fokus på mjukare kropp och lugnare sinne blir du guidad i olika yogapass där vi varvar yogaövningar, liggande, sittande (stol finns för den som önskar/behöver) och stående, andningsövningar och mindfulness.

Passar alla, nybörjare som van, du gör det din kropp tillåter i stunden!

Kom som du är, gärna i mjuka kläder. Yogamattor och filtar finns att låna.

Eftersom yogan är uppskattad och välbesökt har vi nu fler yogapass, måndagar kl.11 och framöver även varannan torsdag kl.17:30 jämna veckor. Anmäl dig till ett yogapass per vecka, så hoppas vi att platserna räcker till.

Anmälan till en av de de 12 platserna gör du här på hemsidan. Du kan anmäla dig till ett tillfälle i taget för att ge fler möjligheten att vara med.
Anmälan till detta tillfälle öppnar en vecka i förväg, på tisdagar kl. 10 (dagen efter yogapasset på måndagar)

Varmt välkommen!

Om Marie:

Marie Thimour är yogaterapeut utbildad i både Indien och Sverige i både hathayoga och MediYoga även inom mindfulness och medveten andning. Hon driver sedan drygt 6 år tillbaka Thimour Yoga och förmedlar yoga till både privatpersoner och företag. Marie är även medarbetare på Kraftens hus.

Detaljer

Datum:
2023-11-27
Tid:
11:00 - 12:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

Marie Thimour
Visa Arrangör-webbplats

Plats