Kraftens Hus är nominerad till GötaPriset !

Nominerat projekt kommer att presenteras på Kvalitetsmässan den 12–14 november på Svenska Mässan i Göteborg. Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. GötaPriset har sedan 1989 […]
blue and brown steel bridge

Nominerat projekt kommer att presenteras på Kvalitetsmässan den 12–14 november på Svenska Mässan i Göteborg. Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

GötaPriset har sedan 1989 delats ut till Sveriges bästa utvecklingsprojekt i offentligt sektor. Bakom GötaPriset står Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, Sveriges Kommuner och Landsting, Institutet för Kvalitetsutveckling – SIQ och Länsstyrelsen i Västra Götaland.

Läs mer om GötaPriset.