Medarbetare

Oss träffar du på Kraftens hus Sjuhärad

Carina Mannefred

Carina Mannefred

Om du vill bidra till Kraftens hus utveckling, bli volontär eller vill veta mer om verksamheten, maila Carina på carina.mannefred@kraftenshus.se.

”Jag är socionom och har länge arbetat som kurator på sjukhuset i Borås. Jag har varit kurator både på Onkologkliniken och i Palliativt resursteam, och mött många cancerpatienter och deras familjer.

Numera arbetar jag som utvecklingsledare på Regionalt cancercentrum väst på halvtid och den andra tiden arbetar jag som verksamhetsansvarig på Kraftens hus. Jag ser framemot att utveckla verksamheten på Kraftens hus med alla cancerberörda”

Marie Thimour

Marie Thimour

Marie möter du i vår verksamhet bl.a  på yogan och i hantverkstad, maila Marie på marie.thimour@kraftenshus.se.

Mer info kommer.

May Ekeroth

May Ekeroth

Om du tittar förbi Kraftens hus Sjuhärad på öppettiderna så möts du troligtvis av May, maila henne på may.ekeroth@kraftenshus.se.

”Jag fick min bröstcancerdiagnos 2015. Under rehabiliteringsskedet har jag arbetstränat på Kraftens hus och sedan 1 november arbetar jag halvtid här, vilket är det bästa jobbet jag haft. Jag är sambo och har två vuxna barn, Jag har tidigare arbetat som undersköterska inom äldreomsorgen i Borås stad.

Jag gillar alla möten med människor, samt värmen och gemenskapen på Kraftens hus. Jag vill gärna vara behjälplig där jag kan. Jag gillar också att baka och jag ser till att det finns kakor när vi fikar.”