Datum

onsdag 23 oktober, 2024

Tid

11:00 – 12:30

Plats

Kraftens hus Sjuhärad
Viskastrandsgatan 5, vån 6, Borås
Webbplats
https://maps.app.goo.gl/qmC8WzY7UmDUrSDg9

INSTÄLLT – Prova temporära ögonbryn med Mimi på Brow Day

INSTÄLLT PGA INGA ANMÄLNINGAR

Kom för att få veta mer om temporära ögonbryn tillsammans med Mimi på Brow Day

Mimmi på Brow Day kommer till oss på Kraftens hus för att prata om och visa temporära ögonbryn för en mindre grupp. Brow Days temporära ögonbrynstatueringar är till för de som har förlorat sina ögonbryn helt eller delvis. Detta tillfälle är för dig som är under cancerbehandling eller nyligen avslutat din cancerbehandling. Du kommer få möjligheten att prova på att använda temporära bryn som håller sig i ca 3 dagar. Mer info om de temporära ögonbrynen hittar du på Brow Day | Eyebrow stickers (brow-day.se)

Syftet med Brow Day beskriver Mimi så här “BROW DAY FINNS TILL FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT TA TILLBAKA DIN IDENTITET OCH DITT SJÄLVFÖRTROENDE”

Att människor vill ha eller behöver hårersättningar är vanligare än många tror. Oavsett situation kan håravfall vara ett känsligt ämne som alltid ska bemötas med respekt och vördnad. Varje person som drabbas av håravfall kan uppleva det som en sorg och den behöver behandlas med respekt och omtanke.

För att få ekonomiskt stöd för din hårersättning för ögonbryn o/e hår tag kontakt med din kontaktsköterska inom vården. Brow Day arbetar för att kunna erbjuda möjligheten att handla med rekvisition.

VAR: Kraftens hus Sjuhärad, Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5, plan 6

NÄR: onsdag 20/11 kl. 11 – 12:30

Det kommer finnas fika till självkostnadspris för den som önskar!

Anmälan till en av de 8 platserna gör du nedan, för dig som är under cancerbehandling eller nyligen avslutat din cancerbehandling.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till sjuharad@kraftenshus.se eller 0722 25 92 98

Mimi från Brow Day har egen erfarenhet av håravfall och att använda peruk och temporära ögonbryn. Här kan läsa mer om Brow Day

 

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner