Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yin-Yoga med Sara för dig som är cancerberörd

2023-10-05 @ 17:30 - 18:30

Gratis

Yin Yoga med Sara för dig som är cancerberörd

Välkomna till Saras yin yoga klass på Kraftens Hus och låt oss tillsammans utforska ”less is more” – i yin yogan och i livet.

Med budskapet ”less is more” är hennes yin yoga klasser tillgängliga och inbjudande för alla åldrar/nivåer och i varje yin yoga position stöttar vi upp med yoga props/stöd för en lugn, mjuk och vilsam yoga upplevelse. Då vi i yin yoga håller varje asana (yoga position) något längre, kan vi utforska de själsliga, mentala och fysiska fördelarna med yoga för sinnet, nervsystemet och kroppen.

Passar alla, nybörjare som van, du gör det din kropp tillåter i stunden!

Kom som du är, gärna i mjuka kläder. Yogamattor, bolster, block, kuddar och filtar finns att låna.

NÄR : Torsdagen den 5/10 kl. 17:30 – 18:30
VAR :  Kraftens hus

Eftersom yogan är uppskattad och välbesökt har vi nu fler yogapass, varannan torsdag kl. 17:30, jämna veckor och varje vecka måndagar kl.11. Anmäl dig till ett yogapass per vecka, så hoppas vi att platserna räcker till.

Anmälan till en av de de 8 platserna gör du här på hemsidan. Du kan anmäla dig till ett tillfälle i taget för att ge fler möjligheten  att vara med. Anmälan till detta tillfälle öppnar en vecka i förväg, på en fredag kl. 10

Varmt välkommen att anmäl dig här nedan!

Om Sara:
Hej, mitt namn är Sara och yoga har varit en stor del av mitt liv sedan 2013. Medan jag bodde i Nya Zeeland 2019-2023 fördjupades min passion för yin yoga och mindfulness, och i juli 2022 tog jag steget till att utbilda mig till (100h) certifierad yin yoga lärare. 

 

 

Details

Date:
2023-10-05
Time:
17:30 - 18:30
Cost:
Gratis
Event Category:

Venue